Samarbejdspartnere og klubber

På denne side linker jeg til nogle af mine sparringspartnere og klubber :-) 

Dansk Kennel klub - www.dkk.dk

Jeg er et aktivt medlem af Dansk Kennel Klub (DKK). Jeg har i flere år været bestyrelsesmedlem  Kreds 10. Mine ansvarsområder i Kreds 10 er Træning, foredrag og aktiviteter. Jeg tog i 2014 DKK opdrætteruddannelsen, og er uddannet DKK opdrætter. Jeg er næsten uddannet grund-og hvalpe instruktør og mangler kun den sidste praktiske prøve. Om alt går vel - er jeg færdiguddannet ringtræner instruktør juni 2021.
uanset om ens hund har stamtavle eller ej - er det en god ide at være medlem af DKK. Som medlem har adgang til en bred vifte af hundetræning, udstillinger, foredrag, juridisk rådgivning, adfærdskonsulenter mm.. Jeg har selv trænet både lydighed, rally, sportræning og ringtræning i DKK-regi.

Grand Danois Klubben Danmark - https://granddanois-klubben.dk/

 Jeg er også et aktivt medlem af Grand Danois Klubben Danmark (GDK). Dette er en selvfølge i min optik hvis man  er passioneret for en race, er opdrætter, og ønsker at kunne påvirke udviklingen af racen i Danmark. Jeg sidder i GDK's RAS udvalg - der er vi igang med at undersøge Grand Danois i Danmark sundhedstilstand. 
Jeg er selvfølgelig ikke enig med alle klubbens beslutninger. Men i kraft af Nilaus og mit arbejde er Merlen i dag langt mere accepteret end tidligere. GDK arbejder nu på lidt mere ligestilling for merlen- Fx i dag bliver merler registreret på stamtavlen som Uønsket- hvilket betyder at de har en fejl i farve  som de IKKE har. Dette er GDK i gang med at få ændret. Min drøm er Tyskland og FCI ville ligestille merlen og lade dem indgå i racen på lige fod med de andre farver. Især pga den eftertragtede farve Harlekin er en mutation af merlen- dvs den er genetisk mere skrøbelig end merlen. Det er jo desværre ikke kun klubben der har ansvaret for ligestilling af Merlen- det har opdrætterne også! Desværre har flere danske opdrætter valgt at prissætte en Merle hvalp lavere end deres kuldsøskende - selvom de er af samme kvalitet som deres søskende. Derved signalere de fejlagtigt at merlen ikke er af samme kvalitet. 

 Love and Care - http://loveandcare.dk/

 Love and Care drives af min ven Kitt Curtie - der har et hav af uddannelser og som mine hunderødder elsker højt. Kitt er den ene af de 2 personer som jeg tør lade behandle mine hunde. Jeg har lært på den ikke gode måde- hvor vigtigt det er at behandlere rent faktisk kan det som de lover, Det kan Kitt og hun behandlere mine rødder forebyggende med massage, laser ved behov og Kraniosakral terapi. Derudover har vi prøvet Nose work hos hende - afprøvet hendes stimulihave, og Hunderødderne glæder sig til de skal ned på hendes kæmpe store friluftbane.

Er den eneste behandler udover min dyrlæger - som jeg tør betro mine hunderødder til. Kent er enestående dygtig oveni har han et hjerte af guld. Nilaus fik et hold i ryggen som hvalp og han var til alle Sjællands "bedste" behandlere- dyrlæger- kiropraktor , dyrlæge- Kraniosakral, kraniosakralterapi, massage, akupunktør mm.. Men da Nilaus var 6 år prøvede vi efter anbefaling af en god hundeven Kent. Kent rettede Nilaus hold i ryggen på første behandling. Derefter kom det ikke igen - hvilket var fantastisk og ikke noget vi havde prøvet før. Jeg har anbefalet mange hundevenner Kent og de har alle oplevet deres eget mirakel. 

 Lisbeth Høgmo indehaver af kennel Nordic Giant - https://www.nordic-giant.com/

Har jeg lært rigtigt meget af, og hun har lært mig rigtig meget om opdræt, racens historie. Hun er en rigtig god sparringspartnere og jeg er glad for at kunne kalde hende for en ven. Lisbeth har jeg lånt Robbie ud til - og jeg er meget stolt af det kuld han har laVet sammen med hendes Hedda. De har udviklet sig rigtig godt og har et dejligt temperament.

Hela Jark indehaver af kennel Vom Kühlen grunde -www.helas-doggen.de/

Hela er en erfaren opdrætter- som også har lært mig en hel del om opdræt og vores race. Hun har haft lånt Robbie- og jeg er ret så stolt af det kuld han lavede med hendes Jeva. De er nu 10 mdr gammel og udvikler sig meget lovende - de har også et skønt temperament. 

Line Beske indehaver af kennel Ulvepoter-  www.kennelulvepoter.dk 

Line og jeg har hadet rejst meget sammen og har haft mange gode diskussioner. Jeg lånte hende Nilaus. Jeg er meget stolt over det dejlige kuld han lavede sammen med hendes Malina. De har udviklet sig rigtig godt - og har et godt temperament.  

Del siden